ДВОЙКА бяха принудени да похарчат 15 000 британски лири за

...
ДВОЙКА бяха принудени да похарчат 15 000 британски лири за
Коментари Харесай

Бебето ни струва 15 000 британски лири, защото се роди на грешното място, трябваше да изпразним сметките си, за да платим за частен самолет

ДВОЙКА бяха принудени да похарчат 15 000 английски лири за дом с частен аероплан, откакто се затрудниха в Испания, когато бебето им се роди 10 седмици по-рано.

Луси Хаусли, на 25, и Конър Бениън, на 29, бяха на круиз, когато тя стартира да ражда и й направиха незабавно цезарово сечение.

Тяхната 10-седмична недоносена щерка Лили беше в сериозно интензивно поделение две седмици, последвано от още четири в интензивното поделение за новородени.

Но когато най-сетне се оправи задоволително, с цел да отлети вкъщи, те настояват, че паспортната работа на Н. Величество не удостовери националността на Лили пред английското консулство - с цел да могат да издадат незабавен паспорт.

Вместо това двамата трябваше да потърсят помощта на компания за частни самолети, основана в Кардиф - която посредничи при договорка сред английските и испанските чиновници на граничните сили, с цел да й разреши да пътува с акт за раждане.

Семейството най-сетне се прибра вкъщи - с дребната Лили, пътуващ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР