Дворецът Кенсингтън сподели в профила си в Twitter нови детайли

...
Дворецът Кенсингтън сподели в профила си в Twitter нови детайли
Коментари Харесай

Къде ще сключат брак принц Хари и Меган Маркъл

Дворецът Кенсингтън показа в профила си в Twitter нови елементи към най-чаканата женитба на 2018 година Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще станат законни брачен партньор и брачна половинка на 19 май.

Церемонията ще стартира в 12 часа на обед в църквата St George в замъка Уиндзор. Младоженците ще сключат цивилен брак пред градоначалника. Архиепископът на Кентърбъри, графство Кент, ще ги разгласи за семейство и пред църквата. Ритуалът ще продължи един час.

Тържествената гала ще бъде последвана от шествие. То ще премине през шест улици на Уиндзор, с цел да могат всички искащи да зърнат от близко новото кралско семейство и да станат част от сватбената еуфория. Очаква се те да бъдат към 30 хиляди.

След като се завърнат в двореца, младоженците ще се причислят към приема в тяхна чест в зала St George. Той стартира незабавно след тържествената гала. А по здрач принц Чарлз ще провежда различен банкет, тъкмо както направи преди години за Уилям и Кейт.

Празничната вечер ще бъде разграничена на две елементи, като в края на вечерта към купона ще се причислят и по-широк кръг от другари на младоженците. Очаква се да участват и сътрудници на Маркъл от " Костюмари ".

Принц Хари ще бъде първият член на кралското семейство в нови дни, на който му е позволено да подписа брак в църквата от XV век в замъка Уиндзор, и то макар обстоятелството, че годеницата му има един бракоразвод зад тила си.

Принц Чарлз и Камила Паркър получиха благословия в същия този храм, само че сватбата им мина без публична църковна венчавка, написа Daily Mail. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР