Дворецът Кенсингтън съобщи, че заради скорошното попълнение в семейството на

...
Дворецът Кенсингтън съобщи, че заради скорошното попълнение в семейството на
Коментари Харесай

Херцозите на Съсекс се местят заради кавга между Хари и Уилям?

Дворецът Кенсингтън заяви, че поради скорошното попълнение в фамилията на принц Хари и Меган Маркъл, двамата са решили да се реалокират в нов дом, където ще живеят дружно с майката на херцогинята, съобщи OK Magazine.

Новото място е намиращия се в централен Лондон замък Кенсингтън във Фрогмор хаус на територията на замъка Уиндзор. Очаква се двойката да заживее там при започване на новата година, само че съответната дата още не е конкретизирана.

Принц Хари и Меган се ожениха в параклиса на територията на замъка Уиндзор през месец май. Замъкът Уиндзор е на към 32 км западно от централен Лондон. Хари и Меган живеят в двореца Кенсингтън, откогато оповестиха годежа си предходната година.

Замъкът Уиндзор е особено място за техни кралски височества и те са признателни, че формалната им резиденция ще е точно там, се споделя в официално съобщение на двореца. Замъкът Уиндзор е измежду обичаните резиденции на кралица Елизабет Втора.

Причината Хари и Меган да си търсят нов дом публично е появяването на наследника им. Според източници на изданието обаче, Хари решил да се реалокира поради свада с брат си принц Уилям.

Запознатият на кралското семейство декларирал, че херцогът на Съсекс не желае персоналният му живот да става обществено притежание.

„ Той не желае детето му да се намира под прицела на камерите още от раждането “, обяснил източникът.

За разлика от Хари, брат му Уилям е на противоположно мнение. Херцогът на Кеймбридж от ранно детство приобщава децата си към обществото и не вижда в това нищо извънредно.

Очаква се Меган да роди напролет на 2019 година

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР