Дворецът Кенсингтън публикува списъка с имената на шаферите на сватбата

...
Дворецът Кенсингтън публикува списъка с имената на шаферите на сватбата
Коментари Харесай

Какво ще правят малките Джордж и Шарлот на кралската сватба

Дворецът Кенсингтън разгласява листата с имената на шаферите на сватбата на принц Хари и МеганМаркъл и, несъмнено, първите са на племенниците на младоженеца – Джордж и Шарлот.

Децата на принц Уилям и херцогиня Катрин към този момент имат опит като шафери – на сватбата на вуйна си Пипа, която се омъжи за мениджъра на хедж фонд Джеймс Матюс на 20 май 2017 година, написа Дарик.

Prince Harry and Ms. Meghan Markle have chosen the Bridesmaids and Page Boys for their Wedding on Saturday 19th May #RoyalWedding: https://t.co/fRX7IA5Cn9
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) May 16, 2018 В листата на дребните шафери попадат общо 10 деца, измежду които е и тригодишната Флорънс - кръщелница на принц Хари.

Принц Хари и Меган Маркъл ще сключат брак в храма " Сейнт Джордж " на замъка Уиндзор в събота. Над 5000 представители на медиите и към 100 000 благопожелатели се чака да дойдат в града за събитието.

Принц Хари, който е пети подред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал " Костюмари ", оповестиха годежа си през ноември 2017 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР