Дворецът Кенсингтън публикува списъка с имената на шаферите на сватбата

...
Дворецът Кенсингтън публикува списъка с имената на шаферите на сватбата
Коментари Харесай

Очарователните Джордж и Шарлот ще бъдат шафери на сватбата на Хари и Меган

Дворецът Кенсингтън разгласява листата с имената на шаферите на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл и, несъмнено, първите са на племенниците на младоженеца – Джордж и Шарлот .

 
Децата на принц Уилям и херцогиня Катрин към този момент имат опит като шафери – на сватбата на вуйна си Пипа , която се омъжи за мениджъра на хедж фонд Джеймс Матюс на 20 май 2017 година.
 Принц Джордж и принцеса Шарлот на сватбата на вуйна си Пипа МидълтънGuliver/Getty Images, списък

 
В листата на дребните шафери попадат общо 10 деца, измежду които е и тригодишната Флорънс - кръщелница на принц Хари .
Prince Harry and Ms. Meghan Markle have chosen the Bridesmaids and Page Boys for their Wedding on Saturday 19th May:
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) Най-малкият племенник на принц Хари - Луи , който се роди предишния месец, няма да участва на венчавката. 

Принц Хари и Меган Маркъл ще сключат брак в храма " Сейнт Джордж " на замъка Уиндзор в събота. Над 5000 представители на медиите и към 100 000 благопожелатели се чака да дойдат в града за събитието.
 Представяме ви галерията ни звездни двойки, които минаха под венчило или се сгодиха през отминаващата година Принц Хари и Меган Маркъл при оповестението на годежа сиGuliver/Getty Images, списък

Уилям ще бъде кум на брат си Хари , а Меган Маркъл избра да няма кума. Освен това  Меган и Хари  нямат желание да театралничат дружно на балкона, както го направиха Кейт Мидълтън и принц Уилям на своята женитба. Вместо това те ще седнат в каретата и от нея ще поздравят британци по пътя за Фрогмор хаус, където ще се състои приема за гостите.

Принц Хари , който е пети подред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал " Костюмари ", оповестиха годежа си през ноември 2017 година.

Вижте в фотоси:



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР