Дворецът Кенсингтън отговори на публикация на сп. „Tatler“, в която

...
Дворецът Кенсингтън отговори на публикация на сп. „Tatler“, в която
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън проговори за конфликта с Меган - slava.bg

Дворецът Кенсингтън отговори на обява на сп. „ Tatler “, в която написа, че Кейт Мидълтън е изморена и изтощена след „ Мегзит “, защото размерът ѝ на работа доста е повишен. Там също се загатва за спор сред нея и Меган Маркъл, който е почнал преди сватбата ѝ с принц Хари. В началото на годината херцозите на Съсекс се отхвърлиха от кралските си отговорности. После отпътуваха за Канада, а оттова в Бевърли Хилс.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се почувстваха принудени да прочетат публикацията, като представител на кралската двойка сподели пред „ HELLO! “ „ Тази история съдържа голям брой грешки и погрешни измами, които не бяха ясни на двореца Кенсингтън преди публикуването. “

Въпросната публикация подсказваше, че Кейт се е почувствала „ в капан и изтощена “ от увеличеното си натоварване след напускането на принц Хари и Меган Маркъл. Там също се твърди, че Кейт и Меган са имали спор преди сватбата на Хари и Меган през 2018 година поради въпрос за шаферките, които носят чорапогащи, като Кейт сякаш желала да съблюдава протокола, до момента в който Меган не била съгласна с него.

В момента Уилям и Кейт са в изолираност с трите си деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, в селското имение Анмер Хол в Норфолк. Триетажният парцел се намира в имението Сандрингам, наоколо до Сандрингам Хаус, където кралицата прекарва Коледа (в момента тя се самоизолира в замъка Уиндзор).

Сградата от 18-ти век е била предоставена на двойката като брачен подарък от кралицата през 2011 година и те са я употребявали като съществена резиденция, до момента в който принц Уилям е работил като водач на Източноанглийската въздушна кола за спешна помощ до 2017 година

Кейт и Уилям споделиха опита си в домашното обучение през последните няколко месеца, поради ковид. Те признаха, че това е било „ предизвикателство “ за тях, по време на тяхна изява пред BBC.
Затова пък от „ Tatler “ означават, че имат вяра на източниците си, които считат, че Мидълтън в действителност е била гневна на егоизма на Меган.В отговор представител на изданието, което разгласява новината сподели, че основният редактор на списанието Ричард Денън няма да отдръпна материала. „ Дворецът Кенсингтън беше осведомен с тази история преди месеци и ги помолихме за съдействие. Пълна неистина е, че те не са знаели нищо “, допълват от изданието.

Източникът им също по този начин добавил, че Кейт „ в никакъв случай не е вземала Меган под крилото си “, а принц Уилям през цялото време е бил доста пернат с Маркъл, което въобще не се е харесало на принц Хари.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР