Дворът на софийско училище се превърна в... кръчма за пияници.Петя

...
Дворът на софийско училище се превърна в... кръчма за пияници.Петя
Коментари Харесай

Млади хора се събират да пиянстват в двора на софийско училище

Дворът на софийско учебно заведение се трансформира в... механа за пияници.

Петя Кръстева е възмутена от гледката, която е заварила в двора на софийско учебно заведение, намиращо се в региона на квартал " Гео Милев ".

Жената твърди, че е видяла по какъв начин младежи, даже имало и бебе с тях, пият, пушат и си оставят боклуците в двора на учебното заведение.

" Нека се познаят тези от през вчерашния ден следобед. Бях с децата на баскетболните кошове и през днешния ден отново сме тук - това е резултата от вчерашна колекция в учебното заведение ", написа Кръстева в обществената мрежа Facebook, като показа и фотоси, на които виждаме захвърлени бутилки от бира.

" Безнадежно ми се вижда ситуацията.... да се събираш да пиянстваш, където учат и играят деца и да си оставиш смрадта за спомен?! Честита Коледа! ", по този начин приключва обявата на възмутената жена, която не конкретизира кое е образователното заведение.

Янко Димитров поучава Петя идващият път да позвъни на тел. 122, до момента в който хората, употребяващи алхокол са в двора на учебното заведение.

" Обадете се на 112 другия път, до момента в който са там и изчакайте патрула на районното. Така ще има смисъл. Иначе кучето си лае, а керванът върви, капиш? ", написа Димитров.

" Няма образование, няма полезности, няма позор ", отбелязва Меги Погончева.

Ето какво написа в мненията и Лиляна Димитрова:

" Колко тъпо! Сигурна съм, че някои от изпълнителите на това безсрамие са писали, упреквали и призовавали, за непорочност, за това, че кучетата цапат! Ами драги родители, това което вие сте създали е образец за вашите деца! Хайде малко по - цивилизовано! Пазете града ни чист! Ако не е ваш роден град, имайте малко почитание към тези, които са родени и отраснали тук! Училището е място където учат, или ще учат и вашите деца! Вземете един чувал и съберете, това което сте оставили след себе си! ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР