Движещият се на трето място във Втора лига отбор на

...
Движещият се на трето място във Втора лига отбор на
Коментари Харесай

С 9 души Локо Сф мощно излезе извън релси в Монтана

Движещият се на трето място във Втора лига тим на Локомотив София претърпя същинско поражение във визитата си против Монтана от 19-ия кръг на втория ешелон в родния футбол. Играчите на Младен Додич паднаха звучно с 0:4 от директния си преследвач, като приключиха срещата с 9 души. След почивката за по два жълти картона бяха изгонени бранителите Емил Виячки и Александър Бранеков, заради което Иван Коконов нямаше никакъв проблем да осъществя хеттрик.

По този метод разликата сред двата отбора се сведе до единствено 5 точки в интерес на столичани. Те остават трети с 35, до момента в който Монтана натрупа 30 на сметката си. Лидерите Ботев Враца и Царско село са надалеч напред с идентичен актив от 41 точки.

На стадион „ Огоста” Локомотив сподели, че ще има проблеми още през цялото време. В мъгливото време домакините изглеждаха по-напористи и откриха резултата в 20-ата минута. Сергей Георгиев се озова на точното място във вратарското поле, с цел да засече центриране, пристигнало от десния фланг и по този начин монтанчани поведоха – 1:0.

Локомотив София продължи да играе безидейно и след почивката. В 61-ата минута гостите изтърваха най-хубавият си късмет, когато пробив Христос Контохристос отляво сътвори огромно безредие пред вратата на Монтана. Центрирането на гръцкия футболист откри Станкев при далечната греда, но изстрелът на футболиста не попадна в очертанията.

Сгромолясването на „ червено-черните” стартира в 67-ата минута, когато Емил Виячки по безразсъден метод си проработи два жълти картона в границите на секунди. Той първо повали с ръце противник до ъгловото знаменце и реферът Стефан Апостолов отсъди нарушаване. Виячки не бе склонен и стартира да спори развълнувано със съдията, който му подвигна първо публично предизвестие. Бранителят избухна, като метна топката по рефера, който без да се колебае го в профил от игра.

Само 7 минути по-късно различен от бранителите на Локомотив също изгоря. Играещият от много време с жълт картон на сметката си Александър Бранеков направи безумно влизане с бутоните напред против съперников състезател, поради което също пое към душовете.

Предвид към този момент разредената защита на Локомотив, домакините извлякоха максимума. В 80-ата минута Иван Коконов вкара за 2:0, възползвайки се от необикновено недоразумение сред вратаря Андрея Ефремов и Константинос Манолас. Двамата играчи на гостите не се схванаха кой да отиграе топката след дългия пас на Йордан Йорданов.

В 86-ата някогашният състезател на Черно море осъществя още веднъж, като самичък проектира офанзивата и засече с глава центрирането на Кристиан Димитров.

Буквално в последната минута от постоянното време Коконов оформи своя хеттрик с доста, доста красиво осъществяване. Резервата Атанас Илиев проби отляво по фланга и центрира фалцово към точката на дузпата, където Коконов бе оставен да стреля от воле и благодарение на напречната греда забоде топката в мрежата – 4:0.

Така Локомотив София видя края на поредицата си от 6 мача без проваляне. „ Железничарите” одобряват Марица Пловдив в идващия кръг, до момента в който Монтана гостува против последния в класирането Нефтохимик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР