Движения в спалнята, които мъжете обичат: опитайте тези секс пози

...
Движения в спалнята, които мъжете обичат: опитайте тези секс пози
Коментари Харесай

Ето 7 любими секс пози на мъжете

Движения в спалнята, които мъжете обичат: пробвайте тези секс пози тази вечер!

Секс поза Лъжички
Тази секс поза е извънредно интимна и нормално се практикува от двойките, когато сте изтощени, или сте леко мързеливи, само че мощно привързани един към различен. Тази секс поза му дава освен цялостен достъп до тялото ви, а можете да се подпомагате с ръка, придвижване, което подлудява мъжете. Ако имате опция, завъртайте тялото и главата си леко обратно, тъй че той да може да засмуква шията ви, до момента в който ръцете му ви галят. След като свършите, може да задремете в това състояние в сладка сънливост.

Секс поза Ездачка
Тази секс поза вие сте на „ шофьорската седалка “ и това е тъкмо мястото, на което той желае да ви види. Възползвайте се от опцията да контролирате обстановката, по този начин както на вас ви се желае, оставяйки ръцете му да ви галят. Бонусът? Той обича да следи формите ви против себе си, тъй че запалете осветлението и направете шоуто!

Мисионерската секс поза
Тази секс поза е обичана на мъжете, тъй като при нея те управляват, а също така, тя дава задоволително фамилиарност и независимост на бедрата ви. В тази поза можете отлично да влезнете в темп. Ако желаете той да усили, или понижи ритъма, поставете ръцете си на бедрата му и го направлявайте. Най-добрият секс е като диалог, а мисионерската поза разрешава да споделяте с телата си.

Секс поза Ездачката на назад
Това е разновидност на Ездачката и гледката за него е извънредно секси и му дава опция да се наслаждения, както при Задна прашка, само че в това време вие контролирате. При нея нямате контакт с очи, само че тя е в контрастност с останалите сантиментални пози и това я прави друга и си заслужава да я пробвате.

Секс поза Задна прашка
Тази секс поза още веднъж му дава надзор и опция той да дефинира темпото и дълбочината на проникването, а то е надълбоко и го кара да се усеща като „ царя на спалнята “. Някои дами харесват интензивността на възприятието, само че в случай че ви идва допълнително, просто му кажете. Комуникацията е в ключът към насладата от секса и превръщането на всички психически преимущества на физическата фамилиарност.

Секс поза Изправени
Да вършиме секс в изправено състояние, несъмнено не е от позите, които всякога ви се желае да опитате, само че сигурно, това е една от позите, които може да опитате, когато изпитвате „ Искам те тук и в този момент! “. Дали сте изправени до кухненската маса, в асансьора, или против някоя стена, спонтанността на тази поза го кара да се усеща неудържим.

Секс поза Танц в скута
Издърпайте стол и го накарайте да седне на него, а вие седнете у него, обърнати с лице към него. Той обожава по този начин да го обгръщате и да сте супер близо, както и методът по който си движите ханша, близостта на лицето ви и контактът с очи. Като прибавим и опцията да е малко по-агресивен като дърпа косата ви(ако това ви харесва, схваща се) и гали с ръце гърба ви, като ви притиска по-близо да себе си, това е в действителност една от обичаните му пози.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР