„Движението за свободни гърди“ съществува от няколко години. Неговите поддръжнички

...
„Движението за свободни гърди“ съществува от няколко години. Неговите поддръжнички
Коментари Харесай

Какво се случва с гърдите, ако жената не носи сутиен?

„ Движението за свободни гърди “ съществува от няколко години. Неговите поддръжнички са за това да разрешат на дамите да оголят гърдите си. В реалност обаче малко дами са способни на такава радикална стъпка.

Но от ден на ден дами отхвърлят да носят сутиени под облеклата. Други от своя страна към момента се чудят - какво ще се случи с гърдите им без спомагателна „ поддръжка “ и по какъв начин ще наподобяват те?

Френският доктор Жан-Дени Руйон направи дълготрайно изследване и откри коя жена може да си разреши да се откаже от сутиен без последици.

По време на работата експертът разбра, че захвърлянето на сутиена за млади и стройни дами с дребни гърди ще бъде доста потребно. С течение на времето равнището на зърната ще се увеличи с 5-7 милиметра, а гърдите ще станат по-еластични. Това ще се случи заради опъването на тънките влакнести пластове, които са виновни за поддържането на структурата на жлезите и поддържането на формата на гърдата. При липса на сутиен гърдите на тези дами ще придобият „ естествена форма “.

В същото време при девойки, които са с гърди от трети размер, без сутиен, връзките няма да се оправят, което ще докара до развиване на птоза (увисване). Същото се отнася за бременни дами, девойки с наднормено тегло и възрастни дами. Ето за какво за тях не е целесъобразно да подценяват сутиените, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР