Движението за права и свободи смята, че докладът на ЕК

...
Движението за права и свободи смята, че докладът на ЕК
Коментари Харесай

ДПС: Докладът на ЕК е обективен и добър за страната

Движението за права и свободи счита, че отчетът на Европейска комисия по Механизма за съдействие и инспекция е справедлив и добър за страната ни. Това съобщи на Народното събрание зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев на брифинг в Народното събрание.

"Това е най-хубавият отчет от началото на използването на този механизъм. Напредъкът е явен, казаното в документа е правилно за страната, добави той. Радостен е фактът, че отчетът е предпоследен, нека да остане предпоследен, тъй като всички виждаме, че напредъкът на страната е задоволително огромен по процесите и секторите, които се следят, а и механизмът е много привършен като влияние ", сподели Цонев.

Колегата му Хамид Хамид изясни какъв е приноса на Движение за права и свободи в този развой. "ПГ на Движение за права и свободи взе участие извънредно интензивно във всички оферти, законопроекти, в огромна част ние сме съвносители и интензивно участвахме в дебата. Нещо повече - огромна част от нашите оферти усъвършенстваха законопроектите, които бяха признати ", съобщи депутатът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР