Движението за права и свободи се регистрира в ЦИК за

...
Движението за права и свободи се регистрира в ЦИК за
Коментари Харесай

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и заместниците му регистрираха ДПС за участие на Местните избори 2019

Движението за права и свободи се записва в ЦИК за присъединяване на Местните избори на 27 октомври. Необходимите документи бяха импортирани от ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателя на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и зам.-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Халил Летифов.

Пред публицисти Карадайъ направи малко изказване. Той сподели, че на локалните избори Движение за права и свободи ще заложи на претенденти, които знаят, че властта служи за решаването на проблемите на хората.

„ Тръгваме решително, с почтени претенденти, които ще завоюват изборите с ясна визия и стратегия за развиване на общините и кметствата за качествено по-добър живот на българските жители.


Нашите претенденти имат потенциала и волята да основат условия за стопански напредък и развиване на общините и районите за възстановяване на живота на хората и за обезпечаване на сигурност в утрешния ден “.

Карадайъ изясни, че локалната власт е най-близо до хората и по тази причина локалните избори са извънредно значими и изискват отговорно отношение и държание.

"Популизмът, ксенофобията, омразата, експанзията, празните обещания би трябвало да спрат. Нека идните избори са сцена за борби на стратегии и платформи за развиване и стопански напредък на общините и районите, за основаване на по-добри условия, за капиталовия климат, за вложенията в тези общини, за възстановяване качеството на живот в обитаемоте места, с цел да има развиване, с цел да има бъдеще в районите и обитаемоте места “, добави още Карадйъ.

Карадайъ сподели, че от понеделник Движение за права и свободи стартира съвещания с районните си и локални структури за одобряване на претендентите си.


Крадайъ разяснява още, че триумф за Движение за права и свободи ще е затвърждаване на досегашните позиции на партията и разширение на присъединяване на Движение за права и свободи в локалната власт: „ Да, ние на Централния съвет, който организирахме преди лятната почивка, взехме решение и определихме, че за нас задачата е опазване на сегашните позиции в локалната власт и разширение на присъединяване на Движение за права и свободи в локалната власт “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР