Движението за права и свободи остава на позицията, че ще

...
Движението за права и свободи остава на позицията, че ще
Коментари Харесай

Хамид: Вотът не е за Перник, а за провал в сектора

Движението за права и свободи остава на позицията, че ще поддържа вота на съмнение към държавно управление. Това ще стане първо тъй като сме опозиционна партия, само че също и поради тежкия неуспех в бранш околна среда и води, съобщи в изявление за утринния блок на бТВ депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Той бе безапелационен, че това не е избор за рецесията в Перник, а за цялостен неуспех в бранша. "Предстои решение на рецесията в Перник, само че рецесията с отпадъците още не се е развила. Една от задачите на този избор е да сложи остро всички проблеми в бранша ", разяснява още Хамид Хамид.

Депутатът обаче посочи, че гласовете на опозицията не са задоволителни. Към тях би трябвало да бъдат добавени гласове, които са подкрепили държавното управление при неговото сформиране – т.е. някой към този момент се е отказал от това държавно управление, намира го за нездравословно и гласоподава дружно с опозицията, изясни депутатът от Движение за права и свободи. Засега неопределени са гласовете на изгонените от дребната коалиция, както и на една от партиите в Народното събрание, уточни Хамид Хамид.

"Нямам визия дали Ахмед Доган и Делян Пеевски имат частна защита. Нашето предложение е всеки охраняван от НСО да си заплаща по тази причина ", по този начин Хамид Хамид разяснява предлагането на Движение за права и свободи за промени в закона за НСО, с която държавната защита да се заплаща.

"Законът преценя кои да бъдат охранявани от НСО. Не виждам спънка да се даде или подари персонален автомобил, с който да бъде охраняван някой. От Движение за права и свободи сме подготвени да предоставим такива коли. Не виждам и спънка да се заплаща за защита. Ще обсъдим всички оферти за НСО. Ние сме отворени за диспути по тази тематика, с цел да се вземе най-хубавото решение ", разгласи депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР