Движението в участък на магистрала Хемус ще бъде спряно утре

...
Движението в участък на магистрала Хемус ще бъде спряно утре
Коментари Харесай

Спират движението в участък на магистрала ``Хемус`` утре и на 26-и |

Движението в сектор на автомагистрала " Хемус " ще бъде спряно на следващия ден и на 26 август поради построяването на нов електропровод, предизвестява организация " Пътна инфраструктура ".

Участъкът е сред пътните възли " Неофит Рилски " и " Суворово ".

Движението ще бъде спряно от 8.30 до 19 ч. на следващия ден и от 8.30 до 17.30 ч. в сряда.

Електропровода построява " Електроенергиен систематичен оператор " ЕАД.

Трафикът ще минава по следните обходни направления:

- в посока Варна придвижването се пренасочва от пътен възел „ Неофит Рилски " на Автомагистрала „ Хемус " по общинския път за Петров дол до кръстовището с път I-2 Русе - Варна и продължава по първокласния път. Пътуващите, които желаят да се върнат назад на Автомагистрала „ Хемус " могат да го създадат при кръстовището на път I-2 с път III-2009 за Суворово, не престават по път III-2009 до пътен възел „ Суворово " на Автомагистрала „ Хемус " ;

- в посока София придвижването се пренасочва от пътен възел „ Суворово " на Автомагистрала „ Хемус " по път III-2009 до кръстовището с път I-2 Русе - Варна и продължава по първокласния път. Пътуващите, които желаят да се върнат още веднъж на Автомагистрала „ Хемус " могат да го създадат при кръстовището на път I-2 с общински път за Петров дол и да продължат по пътя до пътен възел „ Неофит Рилски " на Автомагистрала „ Хемус ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР