Движението в центъра на София ще претърпи промени заради шестия

...
Движението в центъра на София ще претърпи промени заради шестия
Коментари Харесай

Променят движението в центъра на София заради Левски – ЦСКА


Движението в центъра на София ще претърпи промени поради шестия мач сред тимовете на "Левски " и ЦСКА през този сезон. Срещата стартира в 18:30 ч. и ще се организира на Националния стадион "Васил Левски ".

До приключването на дербито се не разрешават престоят и паркирането по алеите към стадиона при секторите Б, В и Г. Забраната важи също от 12:30 до 20:30 часа през днешния ден на моста пред стадиона и на ул. "Ген. Гурко " сред бул. "Любен Каравелов " и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви ".

От Столичната община показват, че от 17:00 часа до края на футболната среща единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по ул. "Ген. Гурко " сред бул. "Васил Левски " и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви "; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви " сред пл. "Орлов мост " и бул. "Черни връх "; както и по бул. "Драган Цанков " сред бул. "Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. "Пейо К. Яворов ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР