Движението се осъществява в една лента по главен път Е-79

...
Движението се осъществява в една лента по главен път Е-79
Коментари Харесай

Движението по главен път Е-79 в тунел „Дупница” се осъществява в една лента

Движението се реализира в една лента по основен път Е-79 в тунел „ Дупница” поради ремонтни действия.

Това заяви за rадио „ Фокус” – Кюстендил дежурният в Областно пътно ръководство – Кюстендил. Ограничението важи за двете тръби на тунела. Извършват се ремонтни действия по премахване на повреди на електрическото съоръжение.

Последователно в посока София – Благоевград и в посока Благоевград – София се затваря дясната лента, а придвижването се прави в лявата лента. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Временната е със период до 19 септември, за времето от 9.00 часа до 16.00 часа.

Движението в региона на срутището по пътя за Рилски манастир се контролира със светофарна уредба. Движението при километър 27 се реализира единствено в едната лента заради осъществяване на аварийно-възстановителни действия – обрушване на ската.

Преминаването на моторни транспортни средства се лимитира за къси интервали от по 10 минути. Срокът на краткотрайната организация за придвижване е до 31 октомври. С естествена активност е трафикът по автомагистрала „ Струма”, по основен път Е-79, както и по направлението София – Кюстендил. Слабо претрупан е трафикът по посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР