Движението през столичния Орлов мост бе възстановено малко преди 23

...
Движението през столичния Орлов мост бе възстановено малко преди 23
Коментари Харесай

Ден 112: Този нещастен човек продължава да мисли за остатъка от рейтинга си

Движението през столичния Орлов мост бе възобновено малко преди 23 ч. нощес в 112-ия ден на митингите, заяви Българското национално радио. Кръстовището беше блокирано повече от три часа от протестиращи, които желаят оставките на държавното управление и на основния прокурор. Исканията на протестиращите остават същите - оставка на кабинета и на основния прокурор.

Традиционната проява против основния прокурор Иван Гешев, проведена от " Правосъдие за всеки " пред Съдебната палата, добави протестната вечер в столицата, макар че главната тематика беше Covid-пандемията и неспособността на страната да се оправи

„ Светът би трябвало да види какво се случва в България още веднъж, тъй като се оказа, че колата за спешна помощ стига до болничното заведение, а леглото към този момент е заето и болният няма къде да бъде положен. Това е действителното състояние на здравната система на Бойко Борисов. Осем месеца – нула подготвеност “, съобщи Арман Бабикян от „ отровното трио “ и акцентира, че за 240 дни, преди колкото е бил първият случай на Сovid-19 у нас, до момента не е направена задоволителна подготовка и по тази причина лечебните заведения са претъпкани и даже няма място за лекарите, които са се заразили, да бъдат настанени в лечебните заведения, където работят.

Той обърна внимание и върху различен акцент от последното държавно съвещание:

„ Този трагичен човек продължава да мисли за остатъка от рейтинга си и през днешния ден на всички изяснява, че раздавал по 50 лв. и, в случай че бъде определен отново, четвърти път, отново щял да дава по 50 лв. “

Бабикян разкритикува и отстраняването на шефа на столичната РЗИ. Според него, в изискванията на недостиг на фрагменти и е доста неприятно управническо решение да се лишават от експерт поради словесните престрелки сред " Дондуков " 1 и " Дондуков " 2.

По-рано пред Съдебната палата протестиращите от самодейността " Правосъдие за всеки " обърнаха внимание на неприятната, съгласно тях, само че към този момент обичайната процедура на ръководещите за смяна на основни закони през преходни и заключителни разпореждания на по-маловажни законодателни актове. Те подчертаваха върху измененията, свързани с наказванията при споделени пътувания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР