Движението през кръговото кръстовище на бул. Цар Борис III Обединител

...
Движението през кръговото кръстовище на бул. Цар Борис III Обединител
Коментари Харесай

Връщат кръговото до Водната палата от понеделник

Движението през кръговото кръстовище на бул. " Цар Борис III Обединител " до Водната палата ще бъде възобновено в понеделник. " Надяваме се, че съгласуването на краткотрайната организация с КАТ няма да се забави и още през днешния ден ще подпишем заповед за смяната в трафика в тази част на града ", сподели зам.-кметът по превоз Тодор Чонов. 

Той увери, че асфалтовата настилка на бул. " Марица юг " е непокътната и единствено би трябвало да се почисти.  Строителите са разкопали обаче крайбрежната алея против Водната палата и тя не може да се употребява от велосипедисти. Пътните знаци и оградата ще бъдат демонтирани. 

На обекта тази заран към момента имаше строителни машини, само че към този момент не се работи. 

Зам.-кметът по строителство Пламен Райчев увери, че до две седмици ще бъде оповестено публично разискване на плана. " Пред нас бяха сложени няколко задания, в това число и за даване на документите. Почти цялата информация е качена в уеб страницата на Общината. На разискването ще поканим специалисти, с цел да се приказва професионално. Глас национален - глас божи, и след разискването планът ще бъде импортиран в Общинския съвет. Ако съветниците го поддържат, строителството ще продължи ", разяснява Райчев. 



 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР