Движението по пътя с. Звъничево - Велинград, в участъка с.

...
Движението по пътя с. Звъничево - Велинград, в участъка с.
Коментари Харесай

След кървавото меле край Пазарджик: Движението е възстановено


Движението по пътя с. Звъничево - Велинград, в сектора с. Звъничево - с. Варвара, е възобновено, оповестиха от АПИ. Пътят беше затворен по-рано през днешния ден поради тежка злополука със починали.

Агенция „ Пътна инфраструктура” прави инспекция, която ще откри дали е бил опесъчен и обработен секторът в региона на случая, според контракта с пътноподдържащото сдружение. По време на злополуката сутринта е имало гъста мъгла, а ограничаването на скоростта в обитаемото място при естествени метеорологични условия е до 50 км/ч., прецизират от АПИ.

Тежката злополука стана тази заран към 7 ч. Сблъскали са се четири транспортни средства. Впоследствие в четирите коли са се блъснали още седем, защото не са съумели да спрат. Четирима от пътуващите в колите са умряли на място. Трима са превозени от екипи на „ Спешна помощ “ в МБАЛ - Пазарджик, където е умряла петата жертва на злополуката.

Установена е самоличността на починалите и потърпевшите при тежката верижна злополука от тази заран на пътя сред селата Звъничево и Братаница, заяви Мирослав Стоянов, представител на ОДМВР - Пазарджик.

На място са починали четирима души на възраст сред 60 и 66 години.

"Починали са брачен партньор и брачна половинка от село Ветрен дол, които са пътували с лек автомобил "Лада ", а по-късно в Областната болница умрял и докараната в сериозно положение жена, която е била в колата дружно с тях.

Другите двама починали на място също са фамилна двойка от село Братаница.

Изяснена е и самоличността на потърпевшите две дами, които са прегледани и съветвани в пазарджишката болница.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР