Движението по път I-5 Русе - Бяла в участъка между

...
Движението по път I-5 Русе - Бяла в участъка между
Коментари Харесай

Автомеле на пътя Русе - Бяла

Движението по път I-5 Русе - Бяла в сектора сред Пиргово и Иваново се реализира в една лента заради ПТП, сигнализираха от Пътната организация.
Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават напътствията на " Пътна полиция ", допълват от АПИ.
Потребители в обществените мрежи споделиха фрагменти от мястото на случая. На тях се вижда ТИР , който се е усукал и запречва придвижването в едното платно. Няма данни за потърпевши, написа dunavmost.com.
Образувала се е колони от коли, които чакат да преминат. Екипи на полицията контролират придвижването.






Припомняме, че както БЛИЦ писа ужасяващ проливен дъжд, който трансформира пътя в река, се изля в Русенско. Проливен дъжд наводни и част от града. Макар пороят да продължи малко повече от половин час, огромното количество вода сътвори проблеми в част от кварталите.
Най-сериозна бе обстановката по бул. „ Тутракан” в региона на Дунав мост, където доста коли закъсаха.
Шофьорите им останаха в колите си, до момента в който водата се отдръпна. Дъждът трансформира в езера някои от кръстовищата в източната част на града, които станаха непроходими. На доста места шахтите бяха отворени поради вчерашния дъжд и там проблеми нямаше.
Лятната стихия събори и няколко дървета в града.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР