Движението по Кримския мост беше възстановено след краткотрайно затваряне поради

...
Движението по Кримския мост беше възстановено след краткотрайно затваряне поради
Коментари Харесай

Движението по Кримския мост е възстановено

Движението по Кримския мост беше възобновено след кратковременно затваряне заради сигнал за въздушна офанзива, съгласно " Телеграм " канала на съветския действен щаб.

" Движението по Кримския мост е възобновено ", се споделя в известието, представено от ТАСС.

В четвъртък вечерта оперативният щаб заяви за краткотрайното затваряне на Кримския мост и сигнал за въздушна офанзива , който подрежда на всички да изоставен моста.

В понеделник вечерта, съгласно Москва,  два украински наземни дрона нападнаха Кримския мост. Двама възрастни са починали, а малолетно момиче е ранено. В резултат на терористичния акт е повредено пътното платно на автомобилната част на моста.

Следственият комитет образува наказателно дело за нападението. Част от потока на автомобилния превоз към Крим от полуострова се насочва по сухопътния кулоар през нови региони, част - през авариралия Кримски мост по реверсивната скица на придвижване.
 Ударите по украински пристанища - отмъщение за Кримския мост
Ударите по украински пристанища - отмъщение за Кримския мост

Били унищожени хранилища за гориво

На 18 юли Министерство на защитата на Русия назова таз нощния удар по пристанищата Одеса и Николаев отмъщение за осъществената през вчерашния ден офанзива против моста над Керченския проток.

Според изказванията на съветските военни ударите са нанесени по обекти, където са се подготвяли терористични актове по отношение на Русия. Също по този начин се твърди, че с ударите са унищожени хранилища за гориво с общ размер към 70 хиляди това, които са обезпечавали военните интервенции на украинските въоръжени сили.

По-голямо усещане прави не толкоз тази причина, колкото че офанзивата по Одеса и Николаев съответствува с излизането на Русия от зърнената договорка за кулоар за експорт на украинско зърно през Черно море, което бе оповестено публично и през вчерашния ден, откакто седмици наред съветски представители заплашваха, че няма да продължат да съглашението.

Руският президент Владимир Путин поръча на военното ведомство да изготви отговор на нападението на украинците против Кримския мост, наричайки го " терористичен акт " и акт, който доказвал терористичната същина на киевския режим.
 По Кримския мост е пуснато отчасти придвижване на коли
По Кримския мост е пуснато отчасти придвижване на коли

Действия на съветските власти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР