Движението по главния път София - Варна в района на

...
Движението по главния път София - Варна в района на
Коментари Харесай

Катастрофа ограничава движението в района на село Пролаз

Движението по основния път София - Варна в региона на село Пролаз се реализира в едната лента. Причината за краткотрайната смяна в организацията на придвижване е пътно-транспортно произшествие сред две леки коли, оповестяват от Областната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

``
реклама

Сигналът за злополуката е подаден в 14,15 часа. Инцидентът е сред пътуващ в посока Варна лек автомобил " Рено Канго " и движещ се в противоположната посока лек автомобил " Рендж Роувър ". По първична информация първият автомобил по неустановена досега причинa е навлязъл в лентата за насрещно придвижване. Последвал удар с другия автомобил. Двама души - мъж и жена, са откарани за обзор в МБАЛ-Търговище.

Извършва се оглед на местопроизшествието. След приключването му и след разчистване на пътното платно от разлялото се по него масло придвижването още веднъж ще бъде възобновено и в двете ленти. То се контролира от екипи на бранш " Пътна полиция " при регионалната дирекция.

От полицията поучават водачите да карат деликатно и да преценяват скоростта на придвижване с метеорологичните условия и с мократа пътна настилка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР