Движението по булевардите Дондуков и Цар Освободител е блокирано от

...
Движението по булевардите Дондуков и Цар Освободител е блокирано от
Коментари Харесай

Арестуваният с бухалката: Прибирах се от тренировка по бейзбол, полицаите ме наритаха в буса


Движението по булевардите " Дондуков " и " Цар Освободител " е блокирано от митинги ращи, събиращи се в " триъгълника на властта " за следващата вечер на антиправителствен митинг в София , заяви БНР. В региона има засилено полицейско наличие.

Група митинги ращи по-рано се опита да блокира придвижването по бул. " Цар Освободител ", като стачкуващите пресичаха непрестанно пешеходната пътека пред постройката на Българската национална банка, само че полиция та съумя да осуети провокацията.

Участник в митинга назова " следващ автогол на държавното управление "  премахването на блокади те в страната.

" През последния месец станахме очевидци по какъв начин всяка тяхна последваща стъпка е неточност ".

34-годишен мъж беше арестуван в региона на Българска народна банка, потвърдиха излязлата по-рано информация и от Столичната дирекция на вътрешните работи. Полицаите забелязали, че той неведнъж пресичал пешеходна пътека, носел и бухалка.

" Лицето беше тествано и ще бъде превозено до съответното РПУ. Срещу него не е употребена физическа мощ, досега, в който не се опита да осуети инспекцията на сътрудниците. Затова се наложи ", изясняват от полиция та.

Задържаният се показа като Димитър Марков, строителен инженер. " Бях на подготовка по бейзбол и се прибирам у дома, след което бях арестуван. 20 минути чаках да бъде направена инспекция на персоналната ми карта. След това ме извикаха в този бус, където започнаха да ме вкарват с ритници ", споделя той.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР