Движението по бул. Христофор Колумб в София ще бъде възстановено

...
Движението по бул. Христофор Колумб в София ще бъде възстановено
Коментари Харесай

В понеделник пускат движението по бул. Христофор Колумб в София

Движението по бул. " Христофор Колумб " в София ще бъде възобновено в понеделник. Днес стартира полагането на един от пластовете асфалт и ще се работи до късните часове на нощта. Това сподели заместник-кметът по превоза Евгени Крусев при инспекцията на ремонтните действия.


Утре ще бъдат сложени маркировката и знаци, а гаранционният период на терена е 5 години. Освен пътното платно се вършат тротоари и улично осветяване. Във вторник стартира ремонтът на Източната дъга от кръговото на ул. " Продан Таракчиев " до квартал Христо Ботев. Там придвижването ще бъде затворено изцяло и ще бъдат пропускани единствено коли със специфичен режим и тези, които доставят търговски обекти.
Евгени Крусев, заместник-кмет по превоза към Столична община: По " Граф Игнатиев " се работи извънредно интензивно. В момента към този момент се работи по релсовия път в зоната на кръстовището на " Раковски " и " Граф Игнатиев ", с цел да може при започване на септември да бъде готово самото кръстовище. През почивните дни работят над 5 асфалтови бази в София. В момента се асфалтира също по бул. " България ". Текат ремонтните работи по бул. " Пенчо Славейков ", по бул. " Арсеналски ", тъй че мобилизацията е цялостна, с цел да можем да приключим за първия образователен ден и надлежно, когато трафикът се усили, да можем да посрещнем колите, които идват в София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР