Движението по бул. Девня ще бъде ограничено утре, съобщи кметът

...
Движението по бул. Девня ще бъде ограничено утре, съобщи кметът
Коментари Харесай

Спират временно движението по бул.Девня, пускат новото елипсовидно кръстовище до дни

 Движението по бул. " Девня " ще бъде лимитирано на следващия ден, заяви кметът на Варна Иван Портних, съобщи кореспондент на Varna24.bg.

Той посочи, че при започване на идната седмица придвижването по новото елипсовидно кръстовище ще бъде пуснато в цялостен размер. Ето и детайлности, предоставени от пресцентъра на Община Варна:

Във връзка с приключването на асфалтовите и пътни действия по построяването на кръговото кръстовище на ул. " Девня " с бул. " Васил Левски " ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването от 21.05.2020 (четвъртък) до 25.05.2020 година (понеделник) в това число. Периодът е съгласуван с съществуването на 3 почивни дни, за минимизиране неудобството за жителите. Предвижда се цялостно затваряне на ул. " Девня “ в обсега на градежа – в сектора от бул. " Република “ до ул. " Г. Пеячевич “. Булевардът се употребява за трасе на директното товарно придвижване, което по време на строителство ще бъде пренасочено по обходни направления, прецизираха от пресцентъра на Община Варна.

В сектора на ул. " Девня “ от ул. " Г. Пеячевич “ до северен пътен възел на Аспарухов мост придвижването ще се реализира еднопосочно към Аспарухов мост. Движещите се по ул. " Девня “ в посока гр. Девня от пътния възел на Аспарухов мост ще бъдат пренасочвани назад към центъра на града.

Затворено за придвижване става локалното платно на бул. " Васил Левски “ в посока ул. " Девня “ от моста при ул. " Свобода “, както и северното платно на директното трасе на бул. " Васил Левски “ от бул. " Владислав Варненчик “ до ул. " Девня “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР