Движението по бул. България в София е възстановено от днес.

...
Движението по бул. България в София е възстановено от днес.
Коментари Харесай

Пуснаха движението по бул. България

Движението по бул. " България " в София е възобновено от през днешния ден. Основната пътна артерия беше затворена за изцяло преасфалтиране, само че ремонтът й завърши.

В среднощ придвижването по булеварда беше възобновено в двете направления. Отсечката от бул. " Черни връх " до бул. " Акад. Иван Евстатиев Гешов " е подготвена предварително. Лентата за ляв завой от бул. " България " към бул. " Гешов " е удължена за облекчение на водачите.

Продължава обаче ремонтът по метода от " България " към бул. " Витоша ". Очаква се той да завърши до 15 септември. Там напълно бе отстранена настилката и служащите стигнаха до структурата, с цел да възстановят хидроизолацията, заменени са и мантинелите.

1,7 млн. лева коства ремонтът на булеварда. Средствата бяха обезпечени от Столична община.

Очаква се през днешния ден общината да реши дали да стартира преасфалтиране и на правата от Околовръстното шосе към квартал " Бояна ".

Кметът на София Йорданка Фандъкова съобщи през уикенда, че е получила уверението от Агенция " Пътна инфраструктура ", че до началото на септември ще стартира и дълго чаканото уголемение на Околовръстното от " Младост 4 " до автомагистрала " Тракия ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР