Движението по автомагистрала Марица“ е ограничено до 11:00 часа в

...
Движението по автомагистрала Марица“ е ограничено до 11:00 часа в
Коментари Харесай

Аварирал електрически стълб затруднява движението по магистрала „Марица“

Движението по автомагистрала „ Марица “ е лимитирано до 11:00 часа в сектора от пътен възел „ Любимец “ (при 84-ти км) до пътен възел „ Ново село “ (при 94-ти км), оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). Причината е премахване на аварирал електрически дирек от систематичния оператор. 

Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават пътната сигнализация, по обходен маршрут по пътя Любимец – Свиленград. Трафикът се контролира от екипи на „ Пътна полиция “.

Тази заран граничният контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Дунав мост “ при Русе беше затворен за движение заради пътен случай с товарен автомобил. Камионът се е движел с превишена скорост, което е провокирало недостатък на една от фугите по моста.

Преди дни от АПИ и Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) оповестиха, че подготвят график за проучване на автомагистралите и скоростни пътища в страната. Проверките ще стартират до месец, като предпочитано ще се стартира с проучване на пътни сектори в гаранционен период, прецизираха от Министерство на регионалното развитие.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР