Движението по АМ "Тракия" се осъществява безпроблемно, няма образувани тапи

...
Движението по АМ "Тракия" се осъществява безпроблемно, няма образувани тапи
Коментари Харесай

Движението по АМ Тракия се осъществява безпроблемно

Движението по Автомагистрала "Тракия " се реализира безпроблемно, няма формирани тапи в стеснените сектори по автомагистралата, където се правят ремонтни действия, оповестиха от Агенция "Пътна инфраструктура ".
От Агенцията приканват водачите да съблюдават пътната сигнализация и да карат със съобразена скорост.

На автомагистралата заради ремонт на оборудванията при 14-ти и 20-ти километър в посока Бургас придвижването се реализира в двете посоки в платното за София. За облекчение на пътуващите през утрешния ден ще има две ленти за София и една лента за Бургас.

Шофьорите би трябвало да се движат с нараснало внимание в сектора сред Ихтиман и тунел "Траянови врата " от км 45 до км 53, където е въведено ограничаване на скоростта до 90 км/ч в двете платна за придвижване заради неравности на пътната настилка и осъществяване на ремонтни действия. В сектора Чирпан - Стара Загора от км 168 до км 208 е въведено ограничаване на скоростта до 90 км/ч заради неравности на пътното платно.
Ремонтни действия се правят и на моста над р. Елшишка при 89-ти км на Автомагистрала "Тракия ". Движението се реализира в двете посоки в платното за Пловдив. Шофьорите могат да употребяват различни направления.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР