Движението на влаковете в страната в няколко участъка на страната

...
Движението на влаковете в страната в няколко участъка на страната
Коментари Харесай

Снегът затрудни и движението на влаковете

Движението на влаковете в страната в няколко сектора на страната е прекратено заради тежката метеорологична конюнктура , довела до мощни снегонавявания, паднали дървета и далекопроводни стълбове от електропреносната мрежа, в резултат на което е прекратено зареждането на контактната мрежа. Това оповестиха от БДЖ.

Към този миг е прекратено придвижването по направленията София-Мездра-София в секторите Зверино-Мездра, Лакатник-Елисейна и Реброво-Своге; Руска бяла-Враца; Копривщица-Антон; Стражица-Славяново; Червен бряг-Роман-Мездра; Самуил-Висока поляна-Хитрино.



Екипи на Национална компания „ Железопътна инфраструктура ” работят по почистване и възобновяване на електрическото зареждане в контактната мрежа в секторите с прекратено придвижване.

Влаковете, които към този момент са отпътували от началните си гари, само че не могат да преминат в секторите на прекъснатото придвижване, престояват в разнообразни гари , с цел да им бъде обезпечено подаване на захранване за обезпечаване на отопление във вагоните.-->

БДЖ се извинява на своите клиенти за основаното им стеснение и прави всичко допустимо за оперативно решение на зародилите проблеми с придвижването на влаковете и за обезпечаване на транспортното обслужване, макар усложнената метеорологична конюнктура в страната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР