Движението на влаковете в страната се осъществява нормално без възникване

...
Движението на влаковете в страната се осъществява нормално без възникване
Коментари Харесай

Движението на влаковете в страната се нормализира

Движението на влаковете в страната се реализира обикновено без пораждане на спомагателни усложнения. Към момента няма престояващи композиции и сектори с прекратено придвижване.

Закъсненията на влаковете, които пътуват сега, са резултат от към този момент възобновените спирания в придвижването заради усложнената зимна конюнктура.

БДЖ приканва своите клиенти да се осведомят авансово при обмисляне на своето пътешестване, да търсят подпомагане от личния състав във влака при положение на видяни нередности като да вземем за пример: незатворени преходни порти, липса на отопление във вагоните или зародили насилствени престои.

Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на „ БДЖ-Пътнически превози” ЕООД могат да получат от чиновниците на гишетата „ Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари, от електронното табло на формалната страница на сдружението, което дава данни в действително време (https://live.bdz.bg/), както и на националния информативен телефон 0700 10 200.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР