Движението на влаковете, които заминават от Централна гара София, вече

...
Движението на влаковете, които заминават от Централна гара София, вече
Коментари Харесай

Влаковете вече се движат нормално


Движението на влаковете, които отпътуват от Централна гара София, към този момент е изцяло нормализирано и всички композиции се движат по разписание, оповестиха от ведомството.

Както е известно до 10:00 ч. тази заран влаковете от Централна гара не заминаваха във връзка със основаване на организация за осъществяване на спомагателните ограничаващи ограничения за пътешестване от и до град София.

Всички влакове, които отпътуват от Централна гара София, минават пренос без да стопират в гарите и спирките на територията на град София, като първите гари според от маршрута им на пътешестване след София са Елин Пелин, Костинброд, Яна, Реброво и Владая.

Движението на влаковете във всички останали гари по своя маршрут, ще се реализира без смяна в тяхното разписание.

Създадена е организация да бъдат проверявани основанията за пътешестване на заминаващите от Централна гара София. За тази цел е належащо при предприемане на пътешестване клиентите на БДЖ да разполагат със всички нужни документи и попълнени заявления с съображение за своето пътешестване.

Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), на билетните каси, гишетата „ Информация” и на националния информативен телефон 0700 10 200.

БДЖ приканва своите клиенти да бъдат виновни за своето здраве и здравето на другите и да подхващат пътешестване единствено при неотложна нужда!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР