Движението на превозните средства ще се осъществява по обходен маршрутВъв

...
Движението на превозните средства ще се осъществява по обходен маршрутВъв
Коментари Харесай

ВиК затваря улица „Хан Крум“

Движението на транспортните средства ще се реализира по обходен маршрут

Във връзка с осъществяването на плана на ВиК: „ Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе “, считано от 07.12. до 31.12.2022 година в това число ул. „ Хан Крум “ се затваря за придвижване на МПС на два стадия. На първи стадий в сектора от кръстовището с ул. „ Проф. Асен Златаров “ до кръстовището с ул. „ Д-р Петър Берон “ и на втори стадий - в сектора от кръстовището с ул. „ Д-р Петър Берон “ до кръстовището с ул. „ Борисова “.

Движението на МПС и на транспортните средства от всеобщия градски превоз при затварянето на ул. „ Хан Крум “ и на двата стадий ще се реализира по обходен маршрут от кръговото на бул. „ Цар Освободител “ в посока ул. „ Борисова “ по бул. „ Ген. Скобелев “, ул. „ Борисова “ до ул. „ Константин Иречек “.

Движението на МПС по ул. „ Симеон Велики “ става в двете посоки в сектора от ул. „ Проф. Асен Златаров “ до ул. „ Д-р Петър Берон “.

Движението на Автобусна линия №19 в посока „ МЕТРО “ ще се реализира по обходен маршрут от кръговото кръстовище на бул. „ Цар Освободител “ по бул. „ Ген. Скобелев “, ул. „ Борисова “, ул. „ Константин Иречек “ и от там по маршрута си.

Призовават се водачите на МПС да съблюдават прецизно краткотрайната организация на придвижване и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с публичния градски превоз да се пренасочат към спирките по гореупоменатите направления.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР