Движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените

...
Движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените
Коментари Харесай

Спират движението на тирове над 12 т по най-натоварените пътища от 16 до 20 ч. утре

Движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените пътища ще бъде спряно от 16.00 ч. до 20.00 ч. на 4 май (петък) - последният работен ден преди трите почивни дни за Гергьовден, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Целта е повишение на сигурността при пътешестване и увеличение на пропускателната дарба на инфраструктурата.

Движението на тежкотоварните транспортни средства ще бъде спряно и в последния почивен ден - 7 май (понеделник), от 14.00 ч. до 20.00 ч.

Забраната не важи за коли, пренасящи бързоразвалящи се хранителни артикули и товари на температурен режим, живи животни и рискови товари.

За облекчение на трафика през Владая и повишение на пътната сигурност има две ленти за излизащите от София по път I-1 (Е-79). Временната организация е от км 278+910 до 282+038 и от пътен възел " Даскалово " до кръстовище " Драгичево ".

На 7 май (понеделник), от 10.00 ч. до 20.00 ч., в същия сектор ще има две ленти за прибиращите се към София. По този метод идващите в столицата водачи ще могат да пътуват по-удобно и безвредно. Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е Автомагистрала " Люлин ".

По време на почивните дни ремонтни действия няма да се правят, с цел да не се затруднява трафикът и водачите да пътуват умерено. Единствено, в случай че е належащо ще се подхващат незабавни и неотложни работи, свързани с сигурността на придвижване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР