Движението е живот. Животът е движение. Спираш за миг, за

...
Движението е живот. Животът е движение. Спираш за миг, за
Коментари Харесай

Kогато светът оздравее, нищо не може да ни спре

Движението е живот. Животът е придвижване. Спираш за момент, с цел да поемеш мирис, и след това продължаваш към идната цел, към по-висок връх, към нова дестинация. Повярвай в тялото си и го направи стабилно. Спортувай! Тренирай мозъка си и го превърни в свое преимущество. Дисциплинирай се!

Четем, че от обездвижването остаряваме, изолацията разболява, а ковид пандемията нападна даже качеството на мислите ни. Животът се трансформира пред очите ни. Променят се навиците на хората, трансформира се методът на връзка с другите, на другарство със себе си. Застоят пълзи към всекидневието, настанява се върху канапето и води със себе си боязън, горест, тревога, токсичност. Нищо не ни радва, отпускаме се физически, претрупваме се душевен. Да, всички сме дружно в това, само че с цел да се оправим. Заедно.

Спортисти и спортуващи, треньори, спортни инфлуенсъри, диетолози и нутриционисти от разнообразни страни, в това число и от България, се сплотиха под мотото на, с цел да подтикват хората да запазят позитивната си настройка, като се извърнат към спорта. Защото спортът ни сплотява, спортът ни въодушевява, спортът е източник на здраве както за физиката, по този начин и за душeвността.

 Nike

Времената са странни, всички се усещаме сами, разграничени. Спортът е съревнование, само че аз мисля, че в този момент е моментът да бъдем единни повече от всеки път. Да стиснем зъби, да бъдем готови, да бъдем в цялостна подготвеност да надхвърлим себе си и когато светът оздравее, нищо не може да ни спре.

Това са думите на (Karin Okolie), младата вяра на българската лекоатлетика.



Карин се класира 5-та в бягането на 200 м на Летните юношески олимпийски игри през 2010 година с персонално време 24.34 сек. Тя има красива усмивка, борбена натура и религия, че придвижването и дейното спортуване ще ни оказват помощ да преминем през сложните времена, в които живеем, в по-добро здраве и с по-силен дух. И не е единствената.

В самодейността #BackToSport взе участие и Инстаграм сензацията . Със своята персонална история и спортни достижения тя въодушевява хиляди български почитатели.



В нейното видео, снимано с поддръжката на Nike, тя споделя:

Когато бях дребна бях несигурна, срамежлива, не се усещах добре в тялото си. Затова започнах да упражнявам. Аз постоянно съм казвала - не гледай другите, направи го поради себе си. Но през днешния ден ние сме в това дружно и всичко, което вършим, въздейства на всеки един от нас. Затова бъдете мощни, дисциплинирани и позитивни… и ще го създадем, тъй като нищо не може да ни спре.

Tsveti Fit открива преобразяващата мощ на спорта и здравословното хранене на 25-годишна възраст. В обществените медии споделя всяка своя крачка по пътя на физическата си промяна и по този начин окуражи доста младежи да дадат най-хубавото от себе си, да спортуват, да не се отхвърлят и да се изкачат до най-високото ходило по стълбата на персоналните си постижения.

 Nike

Karin Okolie и Tsveti Fit са двете красиви женски лица от България, които се включват в акцията #BackToSport на Nike, с непоколебимата убеденост, че въпреки и краткотрайно разграничени ние не сме сами, а имаме цялостната поддръжка да преминем през сложните провокации по-силни и в добра кондиция. За да бъдем дружно по-късно, когато светът оздравее и се нуждае от всички ни.

С ви приканваме да се върнете в играта
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР