Движението Бодипозитив се разпространи в интернет с невероятна скорост. Според

...
Движението Бодипозитив се разпространи в интернет с невероятна скорост. Според
Коментари Харесай

Те не отслабнаха за лятото: "Бодипозитив" показа секси пищни модели, които завладяха световните плажове

Движението " Бодипозитив " се популяризира в интернет с невероятна скорост. Според доста дами " да си във форма " значи дз се чувстваш добре в кожата си и да изпитваш обич към тялото си, каквото и да е то. В мрежата има нов хаштаг, който сплотява феновете на тази наклонност. Към него върви и хаштагът #HipDips, написа Lenta.ru, като откри най-интересното от най-популярните тематики, свързани със закръглеността:

Момичетата, които разгласяват фотосите под този девиз, споделят, че несъвършените им бедра и мазнини под талията, както и прословутите бричове, са били причина за дълбоката им тъга. " Те ме дразнеха, до момента в който не пристигна този миг, " - написа под фотографията си Джен от Ню Йорк, която съумява да смъкна 20 кг.

Тогава Джен вижда доста постове, където написа за дами с сходни проблеми и омразата им към мазнините. След което се влюбва в тялото си. " Тази неустановеност ме преследваше повече от година, само че с помощта на тези изявления, се отървах от нея ", написа още тя в страницата си в Инстаграм.



Поставянето на хаштага #MyBodyMyBFF прави потребителите длъжни да обичат тялото си, без значение от външния си тип. Много от тях качват откровени фотоси по дамско долни дрехи и бански с мотивиращи надписи, които въодушевяват " несъвършените " девойки.

" Време е да приемете себе си каквито сте, без значение къде се намирате ", написа жителката



#everyBODYisbeautiful е за почитателите на плюс размерите, които потвърждават на човечеството, че ексцентричното тяло може да бъде красиво и мечтано. Под този хаштаг английският модел Искра Лоренс отпуска коремните си мускули, с което приканва другите да обичат мазните си ролки.

" Вашите бръчки са красиви ", - написа 26-годишната Лорънс и пуска колаж, на който моделът се е снимал от кръста надолу.



Тагът #loveyourcurves е получил повече от 208000 изображения и видеоклипове в Инстаграм. Потребители разгласяват под най-различни фотоси: някои демонстрират тялото си в долни дрехи, други са ориентирани към адаптиране на техните несъвършени форми.

" Имам тези бедра и задни елементи от 11 години насам. Имаше време, в което не бях уверена, когато се поглеждах в огледалото и сравнявах себе си с непознати. Ако някой ми беше споделил, че няколко години по-късно ще има дами, които ще дават пари на хирурзите си да наподобяват по този метод, щях да се изсмея ", написа на страницата сй, блогърът и певица Криш Търнър.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР