Движение България на гражданите ще замрази членството си в Реформаторския

...
Движение България на гражданите ще замрази членството си в Реформаторския
Коментари Харесай

ДБГ замразява членството си в Реформаторския блок

" Движение България на жителите " ще замрази участието си в Реформаторския блок. Решението за това е взето на съвещание на Националния съвет на партията.
Според ДБГ " има опити на част от членовете на Реформаторски блок да легитимират и пазят неверни решения от страна на ръководещите, включително и срещи сред членове на Република България и представители на държавното управление, обратно на всички правила и решения на обединението ".
Движението слага няколко условия, които, в случай че не бъдат изпълнени в границите на един месец, ще са причина за овакантяване на обединението, излиза наяве от известие, изпратено до медиите.
Настоява за незабавна оставка на премиера Бойко Борисов и " корупционното му управение ". Иска и предварителни избори и основаване на антиГЕРБ коалиция и на " антиГЕРБ общности по места, които да са в основата на опция на наложеното от ГЕРБ подмолно ръководство ".
Настоява се и за правене на реформаторска платформа с акцент върху смели дейности в бранш сигурност, за повишение на приходите, възстановяване образованието и ефикасна битка с корупцията.
От ДБГ правят оценка, че в страната има нужда от мощна демократична общественост, която е подготвена да се опълчи на " пълзящата тирания на ГЕРБ, пренесена в общините през феодалния модел на ръководство ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР