Двете разследвания на специалния прокурор Джак Смит срещу бившия президент

...
Двете разследвания на специалния прокурор Джак Смит срещу бившия президент
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието е похарчило повече от 23 милиона долара за разследване на Тръмп, 6,4 милиона долара за разследване на Байдън

Двете следствия на специфичния прокурор Джак Смит против някогашния президент Доналд Тръмп са коствали на данъкоплатците над 23 милиона $ — до момента в който Министерството на правораздаването проверява случая с секретни документи на президента Байдън до момента коства към 6,4 милиона $.

Цифрите, разкрити в докладите за разноските на Министерството на правораздаването, оповестени в петък, регистрират разноските от съответните специфични прокурори сред 1 април 2023 година и 30 септември 2023 година, както и разноските, направени от други организации на Министерството на правораздаването, свързани с следствията.

Отчетът за разноските на Смит демонстрира, че специфичният прокурор е похарчил повече от 7,3 милиона $ за обезщетения и облаги за личен състав, пътешестване, наем, консумативи, щемпел и договорни услуги в следствията на Тръмп.

Други организации на Министерството на правораздаването са създали разноски на обща стойност 7,2 милиона $, подпомагайки Смит с неговите следствия на 77-годишния някогашен пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР