Двете от приятните изненади в сезона до момента се изправят

...
Двете от приятните изненади в сезона до момента се изправят
Коментари Харесай

Арда ще затвърждава добри впечатления с труден опонент

Двете от приятните изненади в сезона досега се изправят в пряк конфликт в 11-ия кръг на efbet Лига. Това са новакът Арда, който играе дебютния си сезон при най-хубавите, както и коравият отбор на Етър, който се потвърди като един от най-трудните за побеждаване тимове през актуалната акция.

Двата отбора се изправят един против различен от 17:30 часа, а борбата можете да наблюдавате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. За вас ще я следим и минута по минута на GONG.BG.

Двата отбора влизат в друго въодушевление в този мач. Домакините от Кърджали ще затвърждават положителните усещания и също по този начин не престават борбата си на два фронта, откакто преодоляха с лекост 1/16-финалите за Купата. "Болярите " пък бяха една от жертвите от елита в този кръг и несъмнено отпадането им е огромната изненада.

Двамата наставници могат да разчитат на най-хубавото, което предвещава доста забавен конфликт. Колкото и да са засегнати "виолетовите ", те сигурно ще са сложен за побеждаване тим, тъй като в подобен ги трансформира новият им ментор Росен Кирилов.

Определено търновци имаха една от най-тежките стратегии досега за отборите от долната половина на таблицата, само че се опънаха на тимове като Левски, ЦСКА, Черно море и Берое, от които не позволиха загуби. Единствените им провали са от Лудогорец, Славия и Ботев Враца.

Колкото до Арда, отборът хвърли съществени инвестиции в тима, с цел да е боеспособен на останалите в елита. И момчетата на Стамен Белчев демонстрират хубава игра, която ги подрежда в подножието на Топ 6, а при победа може и да нахлуят там.

Тимът от Кърдждали има провали само от високолетящите Лудогорец, ЦСКА и Локомотив Пловдив, като против "железничарите " беше и единственият им мач, в който бяха неузнаваеми. Така че против Етър можем да чакаме забавна борба с доста положения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР