Двете основни криптовалути продължават да поевтиняват. Само за един ден,

...
Двете основни криптовалути продължават да поевтиняват. Само за един ден,
Коментари Харесай

Само за един ден Bitcoin и Ethereum поевтиняха с 10%

Двете съществени криптовалути не престават да поевтиняват. Само за един ден, цената на Bitcoin и Ethereum падна с 10%. Към сегашния миг, най-популярната криптовалута се купува при курс $12 730, а втората цифрова валута – при курс $1 221. Само преди 10 дни, курсът на биткойна бе над $17 000, а на Ethereum – малко под $1 370.
Пада цената и на останалите криптовалути. След водача надолу започнаха да слизат Ripple, Bitcoin Cash, Cardano, Litecoin. Капитализацията на криптовалутния пазар се прави оценка на $635 милиарда, от които към 30% са на биткойна.

Както постоянно при криптовалутите, никой не се наема да каже аргументите за този спад. Предполага се, аргументите за внезапния спад са слуховете за вероятната възбрана за търговия с криптовалути в Южна Корея и преместването на китайските майнъри в други страни.

Досега курсът на биткойна оставаше постоянен на равнище от към $15 000 с типичните качвания и спадове. Да не забравяме, че на 17 декември главната криптовалута трансферира психическата граница от $20 000.



Допълнение : малко преди обявата, курсът на всички криптовалути стартира да се срутва още по-бързо. В момента 1 BTC се търгува при цена $11 730, а през последните 10 минути се вижда леко повишаване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР