Двете осиротели деца на жената, която беше заклана от мъжа

...
Двете осиротели деца на жената, която беше заклана от мъжа
Коментари Харесай

Драма в Гложене! Няма кой да гледа децата след клането, роднини ще помагат

Двете осиротели деца на дамата, която беше заклана от мъжа си през вчерашния ден през нощта в Гложене, за което първо организация BulNews заяви, са настанени при родственици. Това се наложи откакто се оказа, че няма кой да се грижи за тях. Сигналът за кървавата фамилна драма беше подаден към час след среднощ през вчерашния ден, откакто 37-годишният Григор Георгиев заклал жена си - 28-годишната Дарина Стефанова, а по-късно самичък се е наръгал със същия нож. Всичко това е станало пред очите на едно от децата им, до момента в който другото спяло в прилежащата стая. Пристигналият екип от незабавния център, единствено е установил гибелта на майката, а мъжът е закаран във врачанската болница, като по непотвърдена информация няма заплаха за живота му.
Хората в селото са шокирани и недоумяват какво е предиздвикало Гришата, както го назовават и познават самите те, да извърши това безчовечие. Съселяните му го дефинират като трудолюбив, като преди време гледал огромно стадо овце, само че ги продал. Последно Георгиев работил в София, а съгласно хората, за фамилния бюджет му пособия тъщата, която работела по страните.
„ Той беше доста борбен, работеше непрекъснато – косеше с косачка, гледаше овце, свине, телета, работеше доста “, описа мъж от селото, който го познавал.
Неофициално в селото се шушука, че мотивът за кървавата фамилна драма е ревнивост. Причините за жестокото ликвидиране и опит за самоубийство занапред ще се откриват. Домът на фамилията в края на Гложене е ограден с полицейска лента, а по просторите стоят неприбраните детски облекла.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР