Двете най-популярни каталунски спортни издания моментално атакуваха вечния съперник на

...
Двете най-популярни каталунски спортни издания моментално атакуваха вечния съперник на
Коментари Харесай

В Каталуня очаквано скочиха на Реал и ВАР

Двете най-популярни каталунски спортни издания мигновено нападнаха безконечния противник на Барселона - Реал Мадрид, откакто “белите” завоюваха гостуването си на Аякс в Амстердам с 2:1, а успеха пристигна след интервенция на ВАР и анулация на гол на холандците. Попадението на Николас Таляфико в 37-ата минута в началото бе зачетено, само че след интервенция на системата това бе поправено и Дамир Скомина отсъди, че в действителност няма гол, тъй като Душан Тадич е бил в състояние на засада и редом с това е попречил на Тибо Куртоа.

“И в този момент какво ще кажете за ВАР?”, пита от първата си страница SPORT, добавяйки, че ВАР е избавил мадридския отбор, когато Реал е бил опрян до стената в Амстердам. Изданието прибавя, че “противоречивото решение е дало крила на испанците и им е разрешило да реагират добре против един Аякс, който е бил колкото брилянтен, толкоз и наивен”.

Hola, aquí os dejamos la portada de este jueves #portada #deporte https://t.co/yh2PPOaufo pic.twitter.com/bPjPWuuqa1
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) February 14, 2019
“ВАР избави Мадрид”, пък е заглавието на Mundo Deportivo, като ежедневникът написа още, че Аякс е надигравал Реал, само че решението е обърнало развоя на нещата в интерес на европейските клубни първенци. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 13 февруари  Аякс 1:2краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР