Двете най-големи телевизии у нас не спират да си подливат

...
Двете най-големи телевизии у нас не спират да си подливат
Коментари Харесай

Нова Цака Бтв Със „съдби На Кръстопът“

Двете най-големи малките екрани у нас не стопират да си подливат вода с всевъзможни средства и последното към този момент оръжие е поредицата „Съдби на кръстопът“. Нова телевизия го употребява, с цел да спъне за трети следващ път старта на трансформиралия се в полумит нов сериал на бТВ, за който повече от година се приказва, а към момента никой не го е видял.

След като бг сериалът на БТВ по този начин и не потегли през тази година, въпреки че цели два пъти бе оповестено, че го пускат „до няколко месеца“, се взе сякаш дефинитивно решение да види бял свят през януари.

Целта е била продукцията да се пусне тогава, когато няма да има конкуренция. В момента тя би се изправила против извънредно рейтинговия „Откраднат живот“ по Нова, чиито серии по информация на вестника на моменти са събирали до моменти са събирали до 2 милиона души пред екраните.

Това е свръхестествен триумф за България, против който бТВ явно не желае да се изправя. Ето за какво решили да пуснат своя сериал „Скъпи наследници“ от Нова година, когато се очакваше продукцията на конкурентната медия да е завършила, написа седмичник. Конкуренцията обаче явно незабавно се задействала, с цел да измисли остроумен ход, с който за трети следващ път да спъне новия план на бТВ.

Тъй като няма по какъв начин от през днешния ден за на следващия ден да се поръча удължение на „Откраднат живот“, в медията явно е решено да протакат излъчването на сериала, с цел да продължи и след Нова година.

Вместо да го пускат от вторник до петък, както до момента, той към този момент ще върви до четвъртък. Вместо него в последния ден на работната седмица ще се излъчва „Съдби на кръстопът“. Поредицата, за която се твърди, че е основана създадена по действителни случаи има противоречиви художествени качества, само че за сметка на това в предишното се радваше на огромно зрителско утвърждение.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР