Двете лица от блокадата на Орлов мост, които рано тази

...
Двете лица от блокадата на Орлов мост, които рано тази
Коментари Харесай

Криминално проявени от БОЕЦ са окупаторите на Орлов мост

Двете лица от блокадата на Орлов мост, които рано тази заран отхвърлиха да договарят с представителите на Столичната община и на Столична дирекция на вътрешните работи за облекчение на трафика в София, се оказаха с престъпни регистрации, откри репортерска инспекция. Въпросните окупатори на кръстовището се оказаха Тихомир Василев и Георги Георгиев от доближеното на банкера Цветан Василев съдружие БОЕЦ . Двамата драговолно даваха изявленията в ефира на трите национални малките екрани сутринта, като се заканваха, че няма да смъкват блокадата на основното за София кръстовище.

Тихомир Валериев Василев е с престъпна регистрация по член 172 б от Наказателния кодекс, научи Dariknews. Текстът от кодекса гласи, че “който без единодушието на притежателя на изключителното право употребява в комерсиалната активност марка, индустриален дизайн, вид растение или порода животно, обект на това извънредно право, или употребява географско обозначение или негова реплика без правно съображение, се санкционира с отнемане от независимост до 5 години и с санкция до 5 хиляди лв. “. Василев е попаднал в полезрението на правоохранителните органи, тъй като е бил заловен да продава ментета на световноизвестни фешън марки на пазара в " Люлин ". През предходната година му е повдигнато и обвиняване от прокуратурата поради продажбата на тези ментета.

С ъс напълно прясна престъпна регистрация е и Георги Борисов Георгиев, по-известен като " персоналния БОЕЦ " на укриващия се в Белград Цветан Василев. През май тази година Георгиев бе  арестуван от органите на ОДМВР-Видин и също се снабди с престъпна регистрация. Георгиев има обвиняване и за безчинство и причиняване на леки телесни повреди още през 2019 година, повдигнато от Видинската районна прокуратура, откакто атакува журналистически екип на Канал 3. Нападението бе осъществено на 5 юни 2019 година във Видин, а на Георгиев бе наложена мярка за неотклонение “подписка ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР