Двете компании сформират глобален екип от 4000 специалистиSharp буквално ще

...
Двете компании сформират глобален екип от 4000 специалистиSharp буквално ще
Коментари Харесай

Foxconn гласи Sharp за Топ 5 при смартфоните

Двете компании образуват световен екип от 4000 експерти

Sharp безусловно ще нахлуе на пазара за мобилни телефони с мощната поддръжка на Foxconn

Foxconn ще направи всичко допустимо, с цел да трансформира Sharp във водещ състезател на международния пазар за смарт телефони, откакто наскоро пое контрола върху японската компания, заяви китайското издание Economic Daily News.

Планът планува разширение на позициите на Sharp на пазара за мобилни телефони и извоюване на място в Топ 5, където сега са Samsung, Apple, Huawei и още две китайски компании.
още по тематиката
Съгласно вътрешно съглашение сред Foxconn и Sharp, двете компании ще образуват световен екип от над 4000 експерти за R&D, произвеждане, маркетинг, ръководство на марката, логистика и следпродажбено обслужване.

С поддръжката на Foxconn, който е най-големият производител на ИТ артикули по поръчка на други компании, включително главен сътрудник на Apple, Sharp ще стартира вълна от планове, с цел да реализира растеж на китайския пазар. В частност, компанията ще предложи серия пълноекранни смарт телефони както за Китай, по този начин и на други пазари.

Sharp изпитваше съществени усложнения в бизнеса, преди да бъде на процедура добита от Foxconn, който купи мажоритарен дял в компанията. С големите си запаси, Foxconn желае да възвърне позициите на японския бранд на обичайни за него пазари като тв приемниците и в същото време да го наложи при мобилните телефони.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР