Двете компании обявиха партньорство в сферата на промишления IoTСъвместни решения

...
Двете компании обявиха партньорство в сферата на промишления IoTСъвместни решения
Коментари Харесай

HPE и Siemens ще развиват дигиталните предприятия

Двете компании оповестиха партньорство в областта на промишления IoT

Съвместни решения на HPE и Siemens ще дадат подтик на промишления „ интернет на нещата “

Технологичните колоси Hewlett Packard Enterprise (HPE) и Siemens оповестиха партньорство за развиване на промишления интернет на нещата (IoT). Двете компании имат вяра, че техните артикули ще оказват помощ на клиентите при създаване на надеждни и сигурни мрежи за предаване на данни, които обезпечават работата на оборудването.

Като резултат от партньорството, клиентите ще получат взаимни решения – от равнище на произвеждане до корпоративни среди, основани на знанията и опита на Siemens и компанията Aruba, която е част от HPE, гласи формалното известие.
още по тематиката
Съвместните решения ще включват жични и безжични мрежови технологии и съпътстващ програмен продукт, с опция за осъществяване по няколко канала, включително посредством сътрудници на двете компании с директен достъп до техните експерти по планиране и поддръжка.

Партньорството сред Siemens и Aruba се явява значима стъпка по пътя към разширение на към този момент съществуващото портфолио от решения за промишлени мрежи и създаване на цифрово дружество, поради ИТ опциите на Aruba, разясняват от немския тръст.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР