Двете компании обявиха партньорство в полза на клиентитеКлиентите на VMware

...
Двете компании обявиха партньорство в полза на клиентитеКлиентите на VMware
Коментари Харесай

VMware решения ще се качват лесно в облака на Google

Двете компании оповестиха партньорство в интерес на клиентите

Клиентите на VMware ще могат да трансферират всички свои съществуващи принадлежности, политики и практики от частен облак, основан на местни запаси, в Гугъл Cloud (снимка: VMware)

Облачното поделение на Гугъл уголемява партньорството си с снабдител а на програмен продукт за виртуализация VMware, по образеца на съперници, които към този момент подписа ха сходни покупко-продажби , заяви Блумбърг.

Съюзът с Гугъл ще помогне на VMware да извърши желанията на клиентите, които биха желали да трансферират VMware решенията от своите корпоративни сървъри в обществения облак на Гугъл.

„ Това значи, че клиентите ще могат да трансферират всички свои съществуващи принадлежности, политики и VMware практики от частен облак, основан на местни запаси, в Гугъл Cloud ”, разясни Томас Куриан, общоприет управител на подразделението. „ Клиентите ни помолиха да опростим отбраната на вложенията им във VMware ”, добави той.
още по тематиката
Благодарение на поддръжката на Гугъл Cloud Platform (GCP) от системата за внедряване и употреба на хибридни облаци VMware Cloud Foundation, клиентите ще могат по-лесно да пускат VMware vSphere-базирани натоварвания в GCP.

Според Куриан, клиентите ще имат също достъп до инструментите на Гугъл за изкуствен интелект, машинно образование и разбори и ще могат да започват своите приложения във всички райони, където има центрове за данни на Гугъл.

Освен това, в допълнение към софтуера за виртуализация, клиентите на VMware получават опция да пускат мрежови принадлежности в облака на Гугъл.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР