> Двете жени, постъпили в реанимацията на МБАЛ Св. Анна

...
> Двете жени, постъпили в реанимацията на МБАЛ Св. Анна
Коментари Харесай

Още в риск са двете жени, пострадали най-тежко в катастрофата край Припек

> Двете дами, постъпили в реанимацията на МБАЛ " Св. Анна " с заплаха за живота след тежката злополука край варненското село Припек, не престават да са под наблюдаване, само че със постоянни индикатори. Това оповестиха за  Varna24.bg от пресцентъра на здравното заведение. Оттам прецизираха още, че едната пациентка е под наблюдаване и консервативно лекуване в Гръдно поделение, а другата е в същия режим в " Неврохирургия ".

Припомняме, че при злополуката на 30 април в с. Припек, са потърпевши седем души. От тях четири дами на възраст 44 година, 50 година, 52 година и на 73 година Те са настанени за наблюдаване в МБАЛ " Св. Анна " с разнообразни контузии - фрактури на прешлени, контузии на главите и други. Останалите трима - мъж и две дами са освободени с контузни пострадвания.

До тежките пострадвания се стигна, откакто микробус за междуселищни транспорти се обърна край с. Припек, когато 70-годишният лидер на транспортното средство губи надзор над микробуса и излиза отвън платното за придвижване, блъска се в крайпътната мантинела и се прекатурва.

По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР