Двете жени и детето, ранени снощи от 24-годишен мъж в

...
Двете жени и детето, ранени снощи от 24-годишен мъж в
Коментари Харесай

Изписаха двете жени и детето, ранени от 24-годишния мъж в София

Двете дами и детето, ранени нощес от 24-годишен мъж в кв. "Христо Ботев " в София, след обзор в болница са изписани за домашно лекуване.

Към 19.05 часа нощес в полицията е получен сигнал за случай в столичния кв. "Христо Ботев ". Според първичната информация, след спор, той е нападнал и нанесъл пострадвания с хладно оръжие на три дами и дете, след което се е затворил в дома и отказал да го напусне, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На място неотложно били изпратени полицейски екипи от Столична дирекция на вътрешните работи, Първо районно управление (на МВР) и отдел "Специализирани полицейски сили, запазване и възобновяване на публичния ред ". Екипи на Спешна помощ са откарали потърпевшите в болнично заведение, където малко по-късно една от жертвите, 69-годишна, е умряла от получените пострадвания.

Другите две и детето след обзор и медицински операции са изписани за домашно лекуване. Полицейски чиновници от профилираните полицейски сили съумели да обхванат в жилището, обезвредили и задържали нападателя - 24- годишен, наследник на една от потърпевшите.

На място е осъществен оглед, формирано е досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под надзора на Софийска градска прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР