Двете индивидуални гимнастички от националния отбор - Невяна Владинова и

...
Двете индивидуални гимнастички от националния отбор - Невяна Владинова и
Коментари Харесай

Гимнастичките хванаха модерната вълна: Тренират с "онази торбичка"

Двете самостоятелни гимнастички от националния тим - Невяна Владинова и Катрин Тасева, не пропуснаха да зарадват почитателите си в обществените мрежи с изявления с... " онази торбичка ".

Така министърът на защитата Красимир Каракачанов назова жълтата пазарската торба, която постоянно шегаджии в интернет му " прикрепят " с разнообразни стратегии за обработка на фотоси. Той категорично помоли в предаването " Лице в лице " с Цветанка Ризова тези колажи да престанат, като това имаше противоположния резултат и донесе повече ентусиазъм на потребителите в обществените мрежи.
Каракачанов помоли интернет да спре с колажите с " онази торбичка " и интернет му отговори (СНИМКИ) В обществените мрежи се появиха десетки нови картинки с вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация
Гимнастичките също не останаха по-назад. Първо годеникът на Невяна Владинова - Веселин, разгласява комичен колаж на грацията. На него тя е с елегантна черна рокля и... торбичка.

Снимка: Instagram

След това самата Неви добави новия " аксесоар " на фотос с девойките от ансамбъла.

Снимка: Instagram

Катрин Тасева също прояви огромна досетливост, включвайки жълтата торба в... тренировките.

Дали пък това няма да роди концепция за ново комбиниране? Ще разберем скоро, когато българските грации разкрият композициите си за новия сезон. С тях те ще преследват медали от олимпийските игри в Токио.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР