Двете формации в коалицията трудно биха могли да разделят регулаторите,

...
Двете формации в коалицията трудно биха могли да разделят регулаторите,
Коментари Харесай

Слави Василев: Правителството ще падне преди местните избори

" Двете обединения в обединението мъчно биха могли да разделят регулаторите, договорката беше смислена от позиция на ползите на другата партия. При джентълменското съглашение властта отива в ПП-ДБ, не знам дали желаят да я стабилизират, до момента в който Борисов доста добре съзнаваше, че за него е значимо да се сформира кабинет, с цел да могат избрани ползи да попадат, с цел да си обезпечи правосъдно успокоение след трусовете. 9 месеца властта ще е в ПП-ДБ, а ГЕРБ ще постави негови хора по основни места като КЗП да вземем за пример ", съобщи Василев пред Bulgaria ON AIR.

Очакванията му са преди изборите напрежението да ескалира и държавното управление да падне.

" Партиите избират да се карат, само че да могат да се схващат, в сравнение с властта да отиде при президента. Ако отидат на избори, не знам какво ще кажат част от партиите, кое ще е новото разделяне. Ние не знаем до каква степен се простира ползата на Борисов - да постави основни хора по основни позиции във властта и когато усети че може да постави динената корона на ПП-ДБ, ще го направи ", уверен е политологът.

Политологът Слави Василев отбрани тезата, че Радев е защитавал посредством служебното държавно управление националния ни интерес, " а друг на сътрудниците ни ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР